O autoru

uspjeh na poslu, zdravlje i ljubav joj je omogućila Baba Vanga AmuletVjerujem da će ova moja priča pronaći put do velikog broja čitatelja. Nadam se da će mnogi biti te sreće da saznaju za ovu učinkovitu zaštitu koja je unijela svjetlost u moj život. Ja sam Dea Markovik iz grada Kaštela, a narudžba ove amajlije bila je moj najbolji životni potez. Pomogla mi je da osvijestim mnoge dijelove svoje osobnosti, ispunim svoj život mirom, srećom, ljubavlju i blagostanjem, ali i shvatim koliku snagu nosi moje ime, koje u prijevodu s latinskog znači „boginja”, a na što nisam obraćala pažnju i prilično sam ga omalovažila. Baba Vanga Amulet je aktivirala snagu moga imena!

Bit ću iskrena i reći kroz što sam prolazila skoro 11 godina. Da nisam otkrila kakvu moć ima Baba Vanga amajlija, a tek da je nisam naručila i nosila uvijek sa sobom, životno razdoblje ispunjeno očajem i tugom vjerojatno bi se nastavilo. Posljednji put sam imala ljubavnu vezu s 18 godina. Poslije toga nastupilo je 11 godina samoće i tuge. Poslove sam mijenjala, čini mi se, svaki mjesec. Stanje s mojim financijama bilo je promjenjivo i bojala sam se za svoju budućnost. Baka mi je govorila da mi je možda nabačena crna magija i da mi treba adekvatna zaštita od uroka.

Nisam vjerovala u sve te priče, ali sam je na kraju odlučila poslušati i potražiti nešto što će me štititi, donijeti mi napredak na svim životnim poljima. Nije mi preostalo ništa drugo, ubijala me ova agonija, a nisam više mogla sjediti prekriženih ruku. Jednog dana se dogodilo čudo! Zahvaljujući moćnoj amajliji, izrađenoj po uzoru na onu što je nosila bugarska slijepa vidovnjakinja, ostvarilo mi se sve što sam zamislila i poželjela. Nošenjem amajlije dobila sam stalni posao, moje financije su se polako počele stabilizirati, a moja ljubav cvjeta i nadam se da ćemo je moj izabranik i ja uskoro okruniti brakom!