PRAVILA O PRIVATNOSTI

PRAVILA O PRIVATNOSTI

DATUM STUPANJA NA SNAGU: 25. svibnja 2018.

Kao autorica ovog bloga, brinem se o pitanjima privatnosti i želim da budete upoznati s načinom na koji prikupljam, koristim i objavljujem podatke. Ova Pravila o privatnosti odnose se na prikupljanje i upotrebu podataka na ovom blogu.

Korištenjem ovog bloga pristajete na odredbe i uvjete ovih Pravila o privatnosti.

KOJE PODATKE PRIKUPLJAM

Podatke koje mi vi date. Kad mi šaljete pitanja, tražite od mene informacije ili mi dajete povratne informacije o ovom blogu ili u vezi s njim, tražit ću od vas relevantne osobne podatke kao što je vaše ime i adresa e-pošte.

KAKO KORISTIM PODATKE

Podatke koje mi dobrovoljno date mogu koristiti u svrhu:

  • odgovaranja na vaša pitanja i ispunjavanja vaših zahtjeva;
  • slanja važnih informacija o blogu, promjenama odredbi, uvjeta i smjernica i/ili drugih administrativnih informacija.

OSTALI IZVORI

  • Vaš preglednik: Putem većine preglednika prikupljaju se određeni podaci, kao što su oni o vašoj adresi kontrole pristupa medijima (MAC), tipu računala (Windows ili Macintosh), rezoluciji ekrana, verziji operativnog sustava i tipu i verziji internetskog preglednika.
  • Kolačići, pikselske oznake, web pratilice i druge slične tehnologije: Kolačići su male datoteke s podacima koje vaš preglednik postavlja na vaše računalo ili uređaj. Termin „kolačići“ označava kolačiće i druge slične tehnologije kao što su pikselske oznake, web pratilice i prozirne GIF datoteke, čije je korištenje regulirano Direktivom o privatnosti i elektroničkim komunikacijama EU.

LOKACIJE TREĆIH STRANA

Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na privatnost, informacije ili druge prakse trećih strana i nisam odgovorna za njih, uključujući i bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojom lokacijom na koju ovaj blog sadrži poveznicu. Postavljanje poveznice na blog ne znači da odobravam povezanu lokaciju.

SIGURNOST

Koristim razumne organizacijske, tehničke i administrativne mjere da bih zaštitila osobne podatke pod mojom kontrolom. Nažalost, ne može se garantirati 100%-tna sigurnost prijenosa podataka preko interneta kao ni sigurnost sustava za skladištenje podataka. Ako imate razloga smatrati da vaša interakcija s ovim blogom više nije sigurna, molim vas da me odmah obavijestite o problemu tako što ćete me kontaktirati u skladu s uputama navedenim u odjeljku „Kontaktirajte me“, koji se nalazi ispod.

UPOTREBA BLOGA OD STRANE MLAĐIH OSOBA

Blog nije namijenjen osobama mlađim od 13 godina i zahtijeva se da te osobe ne daju osobne podatke preko bloga.

OSJETLJIVI PODACI

Tražim da mi ne šaljete i ne otkrivate nikakve osjetljive osobne podatke (npr. podatke u vezi s rasnim ili etničkim porijeklom, političkim opredjeljenjima, religijom ili drugim uvjerenjima, zdravljem, kaznenim djelima iz prošlosti ili članstvom u sindikatima) putem bloga ili na drugi način.

AŽURIRANJE OVIH PRAVILA O PRIVATNOSTI

Imam diskrecijsko pravo mijenjati Pravila o privatnosti. Molim pogledajte „Datum stupanja na snagu“ u gornjem dijelu ove stranice da vidite kada su ova Pravila posljednji put revidirana. Eventualne izmjene će stupiti na snagu kada objavim revidirana Pravila o privatnosti na blogu. Korištenjem bloga poslije ovih izmjena prihvaćate revidirana Pravila.

KONTAKTIRAJTE ME

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o privatnosti, molim vas da me kontaktirate.
Imajte u vidu da mrežna komunikacija nije uvijek sigurna, stoga vas molim da u vašim pitanjima za mene ne navodite osjetljive podatke.